Internet avuksi rakentamisessa


 

 

Kyllä nykyajan ihmisellä on helppoa toteuttaa rakennusprojekteja, kun on netti apuna. Sinne vaan hakukoneeseen sopivia hakusanoja ja jo alkaa löytymään ohjeita, osaajia ja muita vastaavia projekteja, joista voi ottaa mallia ja vihjeitä omiin hommiinsa.
Ensimmäisinä silmillle pomppaa melkein joka kerta Google mainokset, joissa alan yritykset tyrkyttävät omia tuotteitaan ja palvelujaan hakuun liittyen. Sitten kun selaa hakutuloksia vähän pitemmälle niin alkaa löytymään myös vähemmän kaupallista asiaa. Tosin noissa hakutuloksissakin on hyvin paljon esillä alan yrityksiä. Ne kun ovat panostaneet hakukoneoptimointiin huomattavasti enemmän kuin ihan omia harrastusprojektejaan netissä esittelevät perheenisät sun muut touhuilijat.
Hakukoneoptimointi eli Google optimointi on siis sitä, kun erilaisilla toimenpiteillä nostetaan oman nettisivun tai blogin sijoitusta Googlen hakutuloksissa ja saadaan sitä kautta lisää kävijöitä sivuille, mikä monessa tapauksessa tarkoittaa lisää rahaa sivujen omistajille.
Siksipä ainakin itse yritän aina selata vähän enemmänkin niitä hakutuloksia niin sieltä toiselta ja kolmannelta sivulta monesti löytyykin ne parhaat ohjeet ja edullisimmat tarvikkeet.
Siinä kyllä usein säästää pitkän pennin rahaa kun vaivautuu ihan tosissaan etsimään edullisimpia tuotteita ja samoin voi säästää monta tuntia työaikaa kun etsii ensin huolellisesti fiksuimman tavan toteuttaa joku rakennusprojekti tai sen osa.
 

 


 

     
 
Copyright © 2005-2016 Marikas Coffee House | marikascoffeehou@marikascoffeehouse.com